Tossen

Een belangrijke recreatieve tennisactiviteit bij AYR is het tossen. Dit is een vorm van dubbelspel waarbij je niet zelf voor medespelers hoeft te zorgen. De indeling wordt namelijk bepaald door de rackets van de deelnemers voor elke ronde uit een hoop te trekken.
Je hoeft voor het tossen geen afspraken te maken en kunt er dus gemakkelijk in je eentje naar toe gaan. Deze spelvorm is dan ook bijzonder geschikt om bijvoorbeeld als nieuw lid kennis te maken met andere AYR-ers.

De dinsdagavond vanaf 19.00 uur is vanouds de vaste toss-avond van AYR, maar ook op vrijdagavond van 09.30 – 11.30 uur wordt er getosst.  Op de vrijdagochtend wordt er getosst door de 50 plussers en wel tussen 9 en 11 uur.

Het tossen staat open voor spelers en speelsters van elk niveau. Bij grote verschillen zal bij de indeling rekening worden gehouden met de speelsterkte van de deelnemers.

Voor vragen over het tossen kun je terecht bij Cobie Meijer of bij de Recreatiecommissie, e-mail [email protected]

 

Het tossen is er ook voor alle jeugd! We spelen op iedere vrijdag van 18.30-19.30 uur, hele jaar door m.u.v. toernooiweken. Dus ook in de zomervakantie!Tossen is een recreatieve tennisactiviteit voor de jeugd van AYR. Door het tossen kun je jeugd leren kennen waar je mee kan tennissen. Voordeel van het tossen is dat je geen afspraak hoeft te maken om te kunnen spelen. Je kunt er in je eentje naartoe. Er zijn altijd andere jeugdleden om mee te tennissen. Het voordeel is ook dat het een vrijblijvend karakter heeft. Als je een keer niet kan, hoef je niet af te bellen. De indeling wordt bepaald door de rackets van de andere jeugdleden die er zijn. Voor elke ronde worden ze uit een grote hoop getrokken door een van de begeleiders. De partijen duren 10-15 minuten.

Voor verdere vragen over het Jeugdtossen kun je terecht bij de Jeugdcommissie. Te bereiken via: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 592 543 741

Are You Ready , Oosterkampen 1a, 9481 AK Vries

Postbus 32
948O AA Vries

KVK-nummer

40046233