Tossen

 Een belangrijke recreatieve tennisactiviteit bij AYR is het tossen. Dit is een vorm van dubbelspel waarbij je niet zelf voor medespelers hoeft te zorgen. De indeling wordt namelijk bepaald door de rackets van de deelnemers voor elke ronde op een hoop te leggen en er ongezien telkens twee te pakken. De betreffende eigenaren spelen samen. Na elke ronde krijg je een andere partner en tegenspelers.
Je hoeft voor het tossen geen afspraken te maken en kunt er dus gemakkelijk in je eentje naar toe gaan. Deze spelvorm is dan ook bijzonder geschikt om bijvoorbeeld als nieuw lid kennis te maken met andere AYR-ers. In de winter, als er minder banen beschikbaar zijn door het weer, is er geen toss. Je kunt dan het best met mensen afspreken en een baan reserveren.

De dinsdagavond vanaf 19.00 uur tot in de regel 21.00 uur is vanouds de vaste toss-avond van AYR. Op de vrijdagochtend wordt er getost door de 50 plussers en wel tussen 9 en 11 uur. Het tossen staat open voor spelers en speelsters van elk niveau. Bij grote verschillen zal bij de indeling rekening worden gehouden met de speelsterkte van de deelnemers. Voor vragen over het tossen kun je terecht bij de Recreatiecommissie, [email protected] 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 592 543 741

Are You Ready , Oosterkampen 1a, 9481 AK Vries

Postbus 32
948O AA Vries

KVK-nummer

40046233