Competitie

Geef je nu op voor de voorjaarscompetitie van 2020!
Stuur voor 1 december een mail naar [email protected]
Geef je individueel op, maar vermeld je team en competitiesoort wel in je mail.
De speeldata van de competitie kun je zien op de evenementenpagina of via de website van de knltb. 

Om competitie te kunnen spelen moet je lid zijn van de KNLTB (de landelijke tennisbond).
Al onze reguliere leden zijn hierbij aangesloten en hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de competitie.

De uitslagen worden bijgehouden in mijnknltb.toernooi.nl. De VCL heeft een aantal personen van elk team gemachtigd om de uitslagen in te vullen. Hier heeft de teamcaptain een overzicht van gekregen.

De derde set van ALLE DUBBELPARTIJEN wordt vervangen voor een supertiebreack (tot 10 punten).

Je mag, net als afgelopen najaar, in twee verschillende competities spelen in dezelfde week.

 

Hoe werkt het?
Er worden gedurende het hele jaar competities georganiseerd door de KNLTB. De competities waar AYR vooral aan deelneemt zijn de voor en najaarscompetitie, maar je kunt je ook inschrijven voor de zomeravondcompetitie of wintercompetitie. Er zijn verschillende regiocompetities beschikbaar. Vraag voor meer informatie hierover aan de Verenigingscompetiteleider (VCL).

De aanmelding voor de competitie moet op tijd binnen zijn. De VCL geeft aan wanneer de uiterste aanmelddatum is. Voor deze datum moet je je individueel opgegeven hebben, ook als je al een vast team hebt waar je in speelt.

De VCL meldt vervolgens alle teams aan bij de knltb, die vervolgens een indeling maakt voor de competitie. De indeling wordt ongeveer 4 weken voor de start van de competitie bekend gemaakt, waarna de VCL weer een baanindeling moet maken. Als dit klaar is, deelt de VCL deze gegevens met de teamcaptain. De teamcaptain is aanspreekpunt voor de VCL en teamcaptains van andere clubs. Zijn verantwoordelijkheden zijn het communiceren bij het regelen van inhaalwedstrijden, het correct invullen van de uitslagenboekjes, het tijdig online invullen van de competitie-uitslagen en een rijschema en speelschema verzorgen voor zijn eigen team.

Er zijn kosten verbonden aan het spelen van de competitie voor senioren. Dit bedraagt €100 per team per competitie. Jeugdspelers worden gesponsord door de vereniging en hoeven geen financiële bijdrage te leveren. Wel verwacht de vereniging een bijdrage van ouders tijdens de wedstrijden, zoals het rijden/ tellen/ uitslagen bijhouden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze VCL’ers via [email protected]
Marije Vos (VCL Senioren)
Andrea Zijlstra (VCL Jeugd)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 592 543 741

Are You Ready , Oosterkampen 1a, 9481 AK Vries

Postbus 32
948O AA Vries

KVK-nummer

40046233