100 jaar AYR

In april 2020 is het zover. Tennisvereniging Are You Ready in Vries bestaat dan 100 jaar. Deze gebeurtenis mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en daarom willen we er met elkaar een heus “jubileumjaar” van maken.

In dit jaar worden zowel nieuwe activiteiten, als vertrouwde activiteiten aangeboden. Elk met een tintje rondom het 100 jarig bestaan van de club. Tijdens deze activiteiten zijn er voor de leden punten te verdienen. De persoon die in de voorbereidende fase van 2019 en de eerste periode in 2020 de meeste punten haalt, wint een fantastische prijs! 
Wat die prijs is, gaan we natuurlijk nog niet verklappen..

Een aantal leden zijn druk bezig geweest en hebben de handen uit de mouwen gestoken. Zij zijn het archief ingedoken en hebben de rijke geschiedenis van onze tennisvereniging letterlijk uit de kast getrokken. Met hulp vanuit verschillende hoeken en verhalen van verschillende leden mogen wij met trots zeggen dat het een prachtig boek wordt. Het jubileumboek is op bestelling te verkrijgen.

Om al deze activiteiten en festiviteiten mogelijk te maken zijn wij op zoek naar sponsors. één van de manieren waarop jij ons kunt helpen is door middel van de club van 100. 
Help ons met minimaal 25 euro en jij helpt ons om onze verenigig in het jubileumjaar op de kaart te zetten. Daarbij kom je, als je wilt, op de website van AYR te staan als sponsor. Binnenkort wordt er meer informatie verspreid over deze club van 100.

 

 

Club van 100

Tennisvereniging Are You Ready heeft een “club van 100” opgericht. A.Y.R. bestaat in 2020 ….100 jaar. 

De club van 100 heeft als doel bij te dragen aan bijzondere activiteiten of incidentele uitgaven waarvoor binnen de reguliere begroting onvoldoende middelen aanwezig zijn. De organisatie van de club van 100 wordt ondergebracht bij een aparte commissie. De komende 2 jaar heeft de jubileumcommissie deze taak op zich genomen. 

Lid worden van de club van 100?

Wij vragen een bijdrage van minimaal € 25. We hopen het aantal van 100 in 2019 al te bereiken. U kunt uw deelname kenbaar maken bij Jantje Benninga , [email protected]  en het bedrag overmaken op:

rekeningnummer: NL22 RABO 0366 5344 32 t.n.v. AYR en o.v.v. Club van 100 

Namens bestuur en jubileumcommissie alvast onze hartelijke dank.

 

De jubileumcommissie houdt je verder op de hoogte via o.a. de nieuwsbrief van verdere activitieten. Vragen of opmerkingen kun je mailen naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 592 543 741

Are You Ready , Oosterkampen 1a, 9481 AK Vries

Postbus 32
948O AA Vries