Welkom op de site van Are You Ready

AYR is een gezonde tennisvereniging in het Drentse Vries met ruim driehonderd actieve leden.

Bij AYR is prestatietennis niet onbelangrijk, maar bij de senioren ligt de nadruk toch meer op recreatietennis. Een actieve recreatiecommissie zorgt voor leuke toernooien tijdens het seizoen. Gezelligheid staat dan voorop.

Bij AYR hebben we de beschikking over maar liefst vier gravelbanen voor het zomerseizoen, 2 smashcourtbanen en twee Canada Tenn banen, waarop ook ’s winters kan worden gespeeld. Bovendien hebben we een speciale jeugdbaan met de juiste afmetingen, deze baan is ook het hele jaar door te bespelen. Al onze banen zijn uitstekend verlicht en eventueel ook per dagdeel te huur.

Er is een actieve jeugdcommissie die alles in het werk stelt onze jeugd zo goed mogelijk te begeleiden en te laten presteren. AYR organiseert jaarlijks met veel succes het grootste jeugdtoernooi van de regio!

We willen natuurlijk heel erg graag nog meer leden, maar voor tennissers die af en toe een balletje willen slaan kennen we het zogenaamde vakantieabonnement. Dat betekent veel tennissen in de zomermaanden voor weinig geld.

Geen partner om mee te sparren? AYR kent een succesvolle toss-avond, iedere dinsdagavond is iedereen van harte welkom om een potje te dubbelen! Een grote groep dames tennist elke maandagmorgen tijdens het seizoen, op vrijdagmorgen spelen de 50-plussers vanaf 9.00 uur en ook op zondag is er een toss ochtend van 09.30 – 11.30 uur. Ook bij deze recreatieve activiteiten geldt geen drempel, in principe kan iedereen die bij de doelgroep hoort meedoen!

Veel plezier bij het verkennen van de site!

Bezoek onze facebook eens!

                                Energie vergelijken                        Energie vergelijken