Clubkampioenschappen Dubbel 2018

 

 

Van maandag 10 tot en met zondag 16 september zijn de clubkampioenschappen dubbel gespeeld. Met 62 deelnemers was de organisatie zeer tevreden! Het thema was dit keer Australian open. De kantine was in stijl aangekleed, er waren lamingtons bij de koffie/thee en ook kon je een Australisch biertje drinken. Elk koppel kon op de foto met een (opblaasbare) kangoeroe! Mede door het prachtige weer was er de hele week over publieke belangstelling niet te klagen, of kwam dat door de mooie en spannende partijen met veel 3-setters!
Of door de enthousiaste deelnemers die publiek meenamen. Ook was de organisatie blij met nieuwe leden die meededen, en leden die al lang lid waren…… maar nog niet eerder aan de clubkampioenschappen deelnamen, hopelijk zijn ze over de drempel en het jaar volgend jaar weer van de (tennis)partij! Woensdagmiddag stonden 16 jeugdige sportievelingen op de baan. De “oranje” kinderen tennisten onderling wedstrijdje. De jongste “rode” jeugd speelde onder de bezielende leiding van Roel Buursma allerlei tennis-balspelen via een circuitje. Na afloop was er ranja, wat lekkers en voor elke deelnemer een medaille! Zondag werden de finales voor de senioren gespeel, gevolgd door de prijsuitreiking. Voor de winnaars was er een pet met het AYR-logo gemaakt door de fa. van Zanten. De week werd feestelijk afgesloten met een barbecue waar ruim 50 mensen aan meededen. De organisatie wil iedereen hartelijk danken, de spelers, het publiek, de mensen die bar- en baandiensten deden, en ook de eigen leden die voor de barbecue zorgden. Het was top!
Wij kijken met tevredenheid terug op een geslaagde week!

Hieronder volgen de uitslagen en foto’s met de kampioenen en een foto van de jeugd. De ‘A’ categorieën zijn de sterkste.  p.s. In de categorie dames A wordt nog een halve finale en daarna de finale gespeeld. De halve finale tussen Silke Wedman/Mariska Lasonder en Irma Kremer/Andrea Zijlstra wordt a.s. zondag 23 september om 11.30 uur gespeeld. De winnaars hiervan spelen dan nog een finale tegen Annemarie Hofste en Liesbeth Hofstra.

Voor meer foto’s, zie de Facebookpagina van AYR

Winnaars
Heren dubbel A
1 Jeroen Lasonder en Jp Veening
2 Kjeld van Beekhuizen en Erwin Veldman

Heren dubbel B
1 Ep Steenbergen en Arie Turksema
2 Isaac van Bergen en Don Hadden

Heren dubbel C
1 Sietse Hamersma en René Kaper
2 Herman Hoogeveen en Jan Smidt

Dames dubbel B
1 Nel Lammerts en Janneke v.d. Wal
2 Rolien Heuving en Irene Kiernan

Dames dubbel C
1 Martine Eisinga en Ilse de Lange
2 Janny Does en Alide Sieders