Ladies Event bij Are You Ready in Vries

Vries stond het afgelopen weekend in het teken van de sport. Bij VAKO werd  vanaf vrijdag een groot voetbaltoernooi georganiseerd. Dit toernooi werd op zondag 3 juni afgesloten met mooie finalewedstrijden en aansluitend live muziek.

Bij de buren, tennisvereniging Are You Ready (AYR), waren zondag de tennisbanen versierd met roze vlaggetjes. Dresscode ROZE is de slogan voor het allereerste enkel-toernooi Ladies Event, maar dan ook  echt alleen voor dames. Voor de mannen was slechts het diendende werk weggelegd. Drie heren waren aangewezen als  ontvangstcommité voor de ladies. Zij werden welkom geheten met een sjiek glas bubbels, waarbij zelfs de glazen een roze randje hadden.
De mannen waren  de butlers op deze prachtige tennismiddag. Zij verzorgden en de hapjes en de drankjes en bereidden het lopend buffet voor. Eelke, Arnold en Tinus, met roze vlinderstrik offerden zij zich helemaal op voor voor het welbehagen van de dames. Totale ontspanning dus voor de ladies die allemaal in het roze gekleed, relaxed een balletje konden slaan. En dat was ook het doel van de ladies die dit event hebben georganiseerd:  Coby Harms, Alide Sieders en Jannie Does. De sfeer was uitstekend en alle dames waren erg enthousiast. De opzet om de onderlinge banden te verstevigen kwam goed uit de verf en op deze manier leer je ook dames kennen, waarmee je misschien wel vaker een balletje zou willen  slaan, ook goed voor de integratie zullen we maar zeggen!